Συχνές ερωτήσεις

Τι διαφορά έχουν οι πίτες σας με την πίτα που φτιάχνω σπίτι μου;

Όπως είναι φυσικό, η συνταγή διαφέρει λίγο από μία κλασσική παραδοσιακή συνταγή. Υπάρχουν, δηλαδή, χορτόπιτες που παράγονται με φέτα και χορτόπιτες που παράγονται με μυζήθρα, πίτες με δύο είδη λαχανικών και άλλες με τέσσερα είδη λαχανικών. Από την άλλη, αν και το μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγής των πιτών είναι χειροποίητο, το κομμάτι που τελείται από μηχανές, όπως είναι το άνοιγμα του φύλλου, απαιτεί διαφορετική συνταγή από εκείνη που θα χρησιμοποιούσε κάποιος στο σπίτι του.

Γενικά, υπάρχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για να ικανοποιήσουν κάθε είδους γευστική απαίτηση.

Τι θρεπτικά συστατικά περιέχουν τα προϊόντα σας;

Τα προϊόντα μας είναι πλούσια πηγή υδατανθράκων και πρωτεϊνών που προέρχονται κυρίως από το αλεύρι αλλά και από τα τυριά και τα αλλαντικά. Επίσης, περιέχονται διάφορες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες που απαντώνται στα σιτηρά.

Σε ποιες ομάδες καταναλωτών απευθύνονται τα προϊόντα σας;

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε όλες τις ομάδες καταναλωτών από 5 ετών και πάνω. Παρόλα αυτά, πρέπει να τηρείται ισορροπημένη διατροφή γιατί η υπερβολική κατανάλωση λιπαρών έχει αρνητικές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Προσοχή πρέπει να δίνουν οι καταναλωτές που έχουν αλλεργία σε κάποιο συστατικό γι’ αυτό και πρέπει να διαβάζουν σωστά την ετικέτα του κάθε προϊόντος προτού το καταναλώσουν.

Πώς εξασφαλίζετε την ποιότητα των πρώτων υλών σας;

Όλοι οι προμηθευτές μας αξιολογούνται ετησίως μέσα από το σύστημα ποιότητας, όπως και κάθε νέος προμηθευτής εγκρίνεται πριν από την συνεργασία. Σε γενικές γραμμές, η εταιρεία έχει μακροχρόνιες συνεργασίες και τηρεί πιστά τις συνταγές της, για να εξασφαλίσει σταθερή ποιότητα σε βάθος χρόνου.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά των σφολιατοειδών;

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των σφολιατοειδών, αλλά και των υπόλοιπων προϊόντων της εταιρείας μας είναι αλεύρι σίτου, νερό και φυτικά λίπη & έλαια (μαργαρίνη, ηλιέλαιο). Έπειτα, αναλόγως του είδους της ζύμης και της γέμισης χρησιμοποιούνται ζάχαρη, αυγό, γάλα, φρέσκα λαχανικά (σπανάκι, κρεμμύδι, πράσο, άνηθος, μάραθος), τυριά (μυζήθρα, φέτα, κασέρι, γκούντα, έμενταλ, γραβιέρα), αλλαντικά και σοκολάτες.

Εγκαταστάσεις

Περιηγηθείτε στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής  της εταιρείας μας


Μετά από 28 χρόνια σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προσαρμοσμένες και εναρμονισμένες απόλυτα στις κοινοτικές οδηγίες παραγωγής τροφίμων, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας,  παράγοντας, πάντα με το μεράκι, την αγάπη, την ευθύνη και τον ζήλο της πρώτης μας μέρας τα ήδη γνωστά σας αλλά και τα νέα μας προϊόντα.

περισσότερα

haccp

info Συνολικός χώρος εγκαταστάσεων 1500 τ.μ.